Nyhet
Måndag 27 jul 2009 11:23 | Ungdom
Hör Amanda Ilestedt
som nu flyttar till Malmö för spel i allsvenska LdB FC
Amanda Ilestedt lämnar Karlskrona FF för spel i Ldb FC. Det har varit en hektisk tid för Ilestedt med spel i landslaget, Gothia Cup och klubblags EM med Ldb FC.
Fotbolliblekinge.se fick en pratstund med Ilestedt inför flytten.Hur är läget?
- Det är bra tack, fast jag är lite sliten i kroppen just nu bara. Kom precis hem från Klubblags-EM med Ldb FC, vi lyckades vinna så det var fantastiskt kul. Det har varit mycket nu på slutet med Gothia Cup och landslagspel, men det har hela tiden varit kul.

Hur ser en perfekt sommardag ut för dig?
- En dag med mycket fotbollsmatcher och bara vinster är en perfekt sommardag för mig.

Du har tagit en ordinarie plats i landslaget, hur känns det?
- Det var inget jag förväntade mig. Speciellt inte att jag skulle spela mittback, jag brukar ju spela på mittfältet. Men det har gått bra, och jag är väldigt glad över att jag fått chansen i landslaget.

Har det hela tiden varit ett mål att spela i landslaget?
- Jo det är klart att man har drömt om det.

Och nu går flyttlasset till Malmö...
- Precis, det känns mycket bra, flyttar när skolan börjar. Ska gå på fotbollsgymnasiet också så det kommer bli mycket fotboll. Ldb ska fixa en lägenhet men det har blivit lite strul så eventuellt flyttar jag in hos brorsan som också bor i Malmö till en början iallafall, men det ska bara bli kul.

Var det många andra klubbar som hörde av sig?
- Jo det var väl en del, men det är inget jag vill prata om utan jag är glad och stolt över att det blev Ldb FC.

Men varför blev det just Ldb FC då?
- Kändes som det bästa alternativet för mig helt enkelt.

När får vi se Amanda i Allsvenskan då?
- Inom en snar framtid hoppas jag. Ska börja att spela med deras B-lag som spelar i division 2 men en gång i veckan ska jag träna med A-truppen och då gäller det att ta chansen och visar vad man går för.

Fotbolliblekinge.se önskar lycka till med allting.
- Tack tack!

Johanna Claesson

SportsEvent365
Buy tickets to every Premier Leauge match

Taggar: Karlskrona FF, Ungdom, Ldb Malmö, Amanda Ilestedt

Dela med dig av artikeln: Översätt/Translate:

Fredag 09 maj 2014 14:57 | Allsvenskan
Kristianstads FF hoppas fortfarande på Daniel Nicklasson. Mittfältaren nobbade division 1-klubben i våras. Nu är framtiden osäker.

Läs mer (0 kommentarer)

Fredag 09 maj 2014 14:36 | Div 5
På Motorpavallen tar en av seriefavoriterna, Jämhögs IF, emot nykomlingarna Fjärdsjömåla AIF. Sveriges Milan har haft en tuff inledning och nu väntar Jämshög på bortaplan, en tuff uppgift men Tobias Nordström hoppas att laget höjer sig några snäpp och åker ifrån Motorpavallen med poäng i bagaget.

Läs mer (0 kommentarer)

Fredag 09 maj 2014 14:17 | Div 6
Miniderby mellan Belganet/Hallabro och Hoby GIF ser ut att dra till sig en månghövdad publik och fotbolliblekinge.se fortsätter sitt uppsnack med Hobys tränare Björn Bohlin som inte för så länge sedan tränade just BHIF.

Läs mer (0 kommentarer)

Fredag 09 maj 2014 13:37 | Div 6
Ringamåla IK är tillbaka med dunder och brak i den blekingska fotbollen, tre vinster på fyra matcher är på förhand en stark inledning av division 6 västra. Inför kvällens drabbning mot Pukavik fick fotbolliblekinge.se några ord med Ringamålas David Smiding som är förhoppningsfull inför kvällens match på Pukaviks IP.

Läs mer (0 kommentarer)

Fredag 09 maj 2014 12:14 | Div 4
Teknik mot evigt tjongande och fysisk fotboll, är det verkligheten när Svängsta/Asarum möter Sillhövda AIK på Marieborg ikväll? Fotbolliblekinge.se fick några ord med Sillhövdas Fredrik Kristoffersson som avslöjar kvällens matchplan, och det är inte med teknik grabbarna från Sillhövda ska vinna matchen.

Läs mer (0 kommentarer)

Fredag 09 maj 2014 11:30 | Div 4
I senaste omgången fick IFK Karlshamn en rejäl bössa av Rödeby AIF, ikväll är det ett nytt östlag som ska försöka ge IFK en ny smäll. Men Magnus Wedin ser inte bakåt utan räknar med att hans IFK har studsat tillbaka till vinnarspåret när matchen mot Nättraby är över.

Läs mer (0 kommentarer)

Fredag 09 maj 2014 11:21 | Div 5
AIK Atlas har så här långt överraskat på ett mycket positivt sätt i superfemman, ikväll är det FTT som står på programmet och Atlas tränare Alf Svensson räknar med en tuff fight men tror även att hans Atlas tar hem en ny trepoängare på Skogsvallen.

Läs mer (0 kommentarer)

Fredag 09 maj 2014 10:34 | Div 6
En av kvällens begivenheter är mötet mellan Belganet/Hallabro och Hoby på Björkvallen i den västra sexan, en match som blir en extra krydda i serielunken för alla inblandade. Fotbolliblekinge.se fick några ord med hemmalagets tränare Magnus Svensson.

Läs mer (0 kommentarer)

Fredag 09 maj 2014 07:00 | Div 6
Under fredagen spelas det ett kommunderby i Kyrkhult där Union tar emot gästande Gränum. Fotbolliblekinge.se tog kontakt med Martin Kronberg, tränare i Union för att höra vad han hade att säga inför matchen!

Läs mer (0 kommentarer)

Torsdag 08 maj 2014 22:37 | Div 3
Ronneby åkte till Hässleholm och Österås IP för att möta serieledarna och där fick man stöta på patrull. Skåningarna visade varför man leder serien och vann med dunder och brak. Ronnebys Kristoffer Israelsson är besviken när han berättar om matchen.

Läs mer (1 kommentarer)


Kommentarer (0)
Ingen har kommenterat den här artikeln ännu.
Skriv kommentar

Titel:


Brödtext:


Du är inte inloggad men om du vill kan du skriva en kommentar ändå:

Vad heter du?

Som en säkerhetsåtgärd för oss och dig som besökare kommer ditt ip-nummer att sparas tillfälligt i samband med att du skriver ett meddelande.
Fler nyheter
Fre 09 maj 14:57  |  Allsvenskan
KFF jagar Nicklasson
Fre 09 maj 10:34  |  Div 6
Svensson inför mötet med Hoby
Fre 09 maj 07:00  |  Div 6
Dags för kommunderby i Kyrkhult
Avspark.